Υπηρεσίες

Παρακολούθηση Επιτόκων Παρακολούθηση της εγκύου από την έναρξη της εγκυμοσύνης μέχρι και τον τοκετό με μηνιαίο υπερηχογραφικό έλεγχο.

Χειρουργικές Επεμβάσεις Ινομυοματεκτομές, Υστερεκτομές, αφαίρεση κύστεων ωοθηκών που επιμένουν.

Στειρότητα Γυναικεία και Ανδρική Περιλαμβάνει αρχικό έλεγχο ωορρηξίας με υπερηχογραφική και ορμονική παρακολούθηση, έλεγχο τραχηλικής βλέννης και σύσταση σπερμοδιαγράμματος. Συνεργασία με κέντρα Εσωτερικού και Εξωτερικού για θεραπεία όπου κρίνεται αναγκαίο.

Τεστ Παπανικολάου Είναι η μέθοδος πρόληψης καρκίνου του τραχήλου της Μήτρας με λήψη κολπικών και τραχηλικών επιχρισμάτων, απαραίτητο να γίνεται μια φορά τον χρόνο.

Κρυοπηξία Θεραπεία σε τραχηλίτιδα που θεωρείται φλεγμονή του τραχήλου.

Κολποσκόπηση Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποια ανωμαλία στο τεστ Παπανικολάου γίνεται έλεγχος του τραχήλου της μήτρας με το κολποσκόπιο.

Υστεροσκόπηση Έλεγχος της κοιλότητας της μήτρας για την ύπαρξη πολυπόδων ή ινομυωμάτων που προβάλουν στην κοιλότητα σε γυναίκες που έχουν προβλήματα αυξημένης ποσότητας αίματος κατά την περίοδό τους ή αιμόρροια ενδιαμέσως των εμμήνων ρύσεων.

Υπερηχογράφημα Μήτρας και Ωοθηκών Διαπίστωση τυχόν ινομυωμάτων μήτρας, πολυπόδων ή κύστεων ωοθηκών.

Εξέταση Κολπικού Υγρού Λήψη και εξέταση με μικροσκόπιο κολπικού υγρού για ύπαρξη Μυκήτων, Τριχομονάδων κ.τ.λ. όταν υπάρχει Κνησμός ή Δύσοσμα κολπικά υγρά.

Παρακολούθηση Μετεμμηνοπαυσιακων γυναικών Έλεγχος Οστεοπόρωσης, αντιμετώπιση συμπτωμάτων της κλιμακτηρίου όπως Εξάψεις, Αϋπνίες κτλ.

Διαταραχές Εμμήνου Ρύσεως Υπερηχογραφικός έλεγχος, Ορμονολογικός έλεγχος, Υστεροσκόπηση.
Βιογραφικό

ΜΑΡΙΑ Χ. ΠΑΖΑΡΑΚΙΩΤΗ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

τ. ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

TRINITY COLLEGE, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ


Αποφοίτησε με πτυχίο Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε σε νοσοκομεία της Αγγλίας και της Ελλάδας. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως Επιμελητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλίας και της Ιρλανδίας. Τέλος εργάστηκε ως Λέκτορας Γυναικολογίας στο Trinity College του Πανεπιστημίου του Δουβλίνου, ενός από τα πιο φημισμένα Ιατρικά Πανεπιστήμια στον κόσμο αποκτώντας περαιτέρω εξειδίκευση σε Μικροχειρουργική σαλπίγγων, Κολποσκόπηση & Υστεροσκόπηση.

Συμμετείχε ενεργά στη διδασκαλία φοιτητών ως Λέκτορας Γυναικολογίας στο Coombe Women’s Hospital σε φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Trinity College & RCSI College του Πανεπιστημίου του Δουβλίνου. Επίσης στο Wexham Park Hospital σε φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και του St Mary’s Hospital, Paddington.

Μιλάει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών No 41524, Μέλος Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου No 4008181, Μέλος Ιρλανδικού Ιατρικού Συλλόγου No 21725,

Η Μαρία Παζαρακιώτη πιστεύει ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένες έτσι ώστε να μπορούν να εμπλέκονται άμεσα στην διαδικασία των αποφάσεων που αφορούν θέματα υγείας τους.Επικοινωνία

Σινώπης 6, Αθήνα (Είσοδος και από Ευήνου 9)

(Πίσω από τον πύργο Αθηνών)

Στάση Μετρό : Αμπελόκηποι

Τηλέφωνο: (+30) 210 82 56 736


InterserverCoupons